onze slagerij

Ambachtelijk bereid, vers en erg lekker. Dat zijn de producten uit onze slagerij. In alles wat wij maken proef je ons vakmanschap en onze passie voor eerlijk vlees. Zo worden in de worstmakerij de heerlijkste vleeswaren, terrines en patés bereid. Onze cateringservice verzorgt culinaire hoogstandjes voor elke feestelijke gelegenheid en ook je barbecueparty is bij ons in goede handen. Het vlees dat we verwerken is afkomstig van boeren uit de regio die hun dieren goed verzorgen.

 

onze winkel

Wij heten je graag welkom in onze sfeervolle winkel die sinds 1984 is gevestigd in Sint Geertruid. De dorpswinkel van weleer is uitgegroeid tot een begrip in de regio die niet voor niets ‘de smulwinkel van het Heuvelland’ wordt genoemd. Het veelzijdige aanbod, de kwaliteit van onze producten en de gastvrijheid van onze medewerkers maken een bezoek altijd de moeite waard.

Wil je graag van tevoren je bestelling doorgeven? Gemak dient de mens; een groot gedeelte van ons assortiment kun je online bestellen. Klik hier, maak je keuze en haal je bestelling op de door jou geselecteerde dag na 11.00 uur af.

 
Winkelwagen