WORSTMAKERIJ

De worstmakerij is ons paradepaardje. Hier maken we sinds 1984 op ambachtelijke wijze onze heerlijke worstsoorten, vleeswaren, patés, terrines en hammen. Er zijn klanten die er speciaal een omweg voor maken. Immers, elke boterham verdient een lekker stukje vlees. Om aan alle wensen te voldoen hebben we elke dag een veelzijdig en vers aanbod in onze winkel. Klik hier voor al het lekkers uit onze worstmakerij.

 
 

ONDERSCHEIDINGEN

Wij heten je graag welkom in onze sfeervolle winkel die sinds 1984 is gevestigd in Sint Geertruid. De dorpswinkel van weleer is uitgegroeid tot een begrip in de regio die niet voor niets ‘de smulwinkel van het Heuvelland’ wordt genoemd. Het veelzijdige aanbod, de kwaliteit van onze producten en de gastvrijheid van onze medewerkers maken een bezoek altijd de moeite waard.

Wil je graag van tevoren je bestelling doorgeven? Gemak dient de mens; een groot gedeelte van ons assortiment kun je online bestellen. Klik hier, maak je keuze en haal je bestelling op de door jou geselecteerde dag na 11.00 uur af.

Winkelwagen